Societat 17/11/2020

El SUP demana una "reacció contundent" de la Prefectura de Policia davant l'agressió a Son Banya

El sindicat no descarta personar-se a la causa i s'engeguen accions legals

Ara Balears
1 min
Una patrulla de la Policia Nacional. / EFE

PalmaEl Sindicat Unificat de Policia (SUP) ha denunciat aquest dimarts l'agressió a dos policies nacionals a Son Banya diumenge i ha demanat a la Prefectura Superior de Policia una reacció "contundent davant aquests gravíssims fets". "Aquest tipus d'agressió cap a la Policia Nacional no s'ha de permetre, el resultat podria haver estat molt pitjor", adverteix el sindicat.

L'organització sindical ha explicat en un comunicat que diumenge passat unes 80 persones varen agredir diversos policies nacionals que havien acudit al poblat de Son Banya per identificar i detenir un home per una requisitòria judicial. Segons el SUP, aquestes persones varen llançar tota mena d'objectes als agents i "els varen agredir amb tot tipus de cops, fins i tot amb una mossegada, en el cas d'un dels policies". Arran de l'atac, diversos agents varen haver de rebre assistència mèdica.

Les autoritats judicials cercaven la persona autora de l'agressió, la qual va aconseguir evadir l'acció policial i fugir del lloc dels fets. El sindicat ha manifestat "un rebuig efusiu a aquesta mena d'accions violentes" i ha posat a disposició dels policies agredits assessorament jurídic per emprendre les accions que considerin oportunes. A més, han informat que es personaran a la causa si ho estimen oportú.

stats