Solidaritat amb Palestina
Societat 21/12/2023

Son Sardina inaugura el 'passeig de Gaza' en solidaritat amb Palestina

L'esdeveniment es va fer en el marc d'un cicle que tindrà lloc a diversos pobles de Mallorca

1 min
Ciutadans per Palestina

PalmaSon Sardina inaugurà aquest passat dimecres un cicle de solidaritat amb Palestina que, des del 20 de desembre fins al 16 de febrer, acollirà actes a diferents pobles de Mallorca per recaptar doblers per enviar a Gaza. L'acte, convocat per l'assemblea Ciutadans per Palestina, consistí en la inaguració simbòlica del 'passeig de Gaza', en lloc de passeig de Pere Sans Garau, un comandant de la marina espanyola durant el franquisme, i es va llegir un manifest.

Posteriorment, es projectà el documental Tantura. El film explica la història de les maniobres polítiques i judicials per silenciar la persecució contra Palestina i els pobles àrabs des de l'any 1948. Finalment, es va fer una xocolatada amb la qual es varen recaptar doblers per enviar a Palestina.

El cicle 'Palestina poble a poble' continuarà aquest divendres 22 de desembre a Pollença, a l'espai Can Bum. El pròxim 9 de gener es farà a Manacor; el 12 de gener, a Pollença; el 13 de gener, a Bunyola; el 26 de gener, a Santa Maria; el 9 de febrer, a Alcúdia, i el 16 de febrer, a Vilafranca. A tots els actes es farà una xocolatada i els beneficis es destinaran a la solidaritat amb Palestina.

stats