Societat 17/07/2018

La platja de Son Bou d'Alaior amplia els seus serveis per a persones amb mobilitat reduïda

Durant els mesos de juliol i agost també s'oferiran als usuaris que vagin amb infants a la platja unes polseres que en permetran la identificació en cas de perdre's

Iván Martín
1 min
L'Ajuntament d'Alaior aposta per les millores en accessibilitat a una de les platges més representatives de Menorca.

AlaiorLa platja de Son Bou, a Alaior, funciona des d'ahir com a espai totalment accessible, una iniciativa inclosa en el contracte signat amb l'empresa adjudicatària per als pròxims tres anys, Marsave Socorrismo, i que suposa una novetat en el servei de salvament marítim.

L'Ajuntament d'Alaior ha habilitat dues places d'aparcament reservades per a minusvàlids a l'aparcament de la platja, molt a prop d'una zona accessible mitjançant passarel·les de fusta fins al centre de salvament, on podran fer ús de crosses i una cadira amfíbia que permetrà a les persones amb mobilitat reduïda gaudir de l'aigua de la mar.

El servei registra altres novetats. Durant els mesos de juliol i agost també s'oferiran als usuaris que vagin amb infants a la platja unes polseres que en permetran la identificació en cas de perdre's per l'arenal. Cal tenir en compte que la platja de Son Bou és de les més extenses de Menorca, amb tres quilòmetres de longitud. D'altra banda, gràcies al conveni vigent entre Marsave Socorrismo i la Clínica Juaneda, els usuaris de la platja de Son Bou podran ser atesos per un metge, en cas que fos necessari, sense haver de desplaçar-se fins a un centre sanitari.

stats