Societat 22/11/2021

El sistema d'IB3TV es penja i interromp tota la programació

El comitè de treballadors d'Informatius denuncia que no és la primera vegada que causa problemes tècnics

1 min
IB3

El sistema informàtic d'IB3 Televisió ha fallat aquest dilluns, fet que ha obligat a cancel·lar tota la programació de l'horabaixa durant més de dues hores. El comitè de treballadors dels serveis d'informatius ha denunciat a les xarxes socials que no és la primera vegada que passa, després de la renovació tecnològica, que "va costar uns quatre milions d'euros".

L'informatiu migdia d'aquest dilluns s'ha hagut d'interrompre per problemes tècnics. Durant l'horabaixa, el programa Cinc Dies no ha començat i s'ha emès una pel·lícula amb rètols que informaven els espectadors de la situació.

L'ens ha demanat disculpes als espectadors a través d'una piulada: "A causa d'un problema dels sistemes, la programació en directe s'ha vist afectada. Esperam resoldre aquesta dificultat al més aviat possible. Disculpau les molèsties", han dit a Twitter.

Els darrers sis mesos, s'ha renovat el sistema informàtic de l'ens públic, fet que es relaciona amb les errades tècniques. El comitè de treballadors ha assegurat a través d'una piulada que el canvi tecnològic "va costar uns quatre milions d'euros i els directius d'IB3 el varen presentar com una gran passa endavant". A més, han insistit que "des que s'ha implantat, Dalet no ha millorat les coses. Més aviat el contrari, ja que ha causat situacions d'estrès, sobretot per als treballadors de subcontractes".

stats