Societat 30/10/2019

El Sindicat de Periodistes de les Balears denuncia la precarietat d'una oferta laboral publicada per PalmaActiva

Després que la notícia s'hagi fet ressò a les xarxes, PalmaActiva ha "modificat" de manera substancial els requisits de l'anunci

Ara Balears
1 min
matge d'arxiu d'un ordinador / ARA BALEARS

PalmaEl Sindicat de Periodistes de les Illes Balears ha denunciat a través de les xarxes socials una oferta laboral publicada per PalmaActiva per fer tasques de comunicació i publicitat, en la qual s'ofereix un contracte eventual amb un sou de 10.000 euros anuals. "Que publiqueu ofertes així és una vergonya. La precarietat en una sola oferta. No poden demanar més i oferir menys. O sí. Però fregaria l’esclavatge", recalca el sindicat.

A més, l'associació de periodistes demana a PalmaActiva que doni a conèixer el nom de l'empresa que ofereix aquests tipus de contractes i condicions laborals. A més d'exigir diferents funcions, l'oferta laboral exigeix experiència prèvia en aquest àmbit, grau en Turisme o Periodisme i coneixement de diferents idiomes, entre altres requisits.

Després que la notícia s'hagi fet ressò a les xarxes, PalmaActiva ha "modificat" de manera substancial l'anunci. Els petits canvis de l'oferta es basen que ara només demanen dos idiomes. La resta dels requisits són pràcticament els mateixos, inclòs el sou.

stats