Societat 22/04/2022

Signen el conveni per la primera fase de les obres del Conservatori de Maó

La inversió és de 7,7 milions d'euros

Iván Martín
1 min
Imatge de la Sala Augusta.

MAÓEl nou conveni per a la construcció de la primera fase de la seu del Conservatori de Música i Dansa de Maó s'ha signat aquest divendres per un import total de 7,7 milions d'euros. Es tracta d'una demanda històrica i que ha viscut un nou avenç, l'acord entre el Govern balear, el Consell de Menorca i l'Ajuntament de Maó.

Les obres seran finançades per la Conselleria d'Educació del Govern balear amb un import de 7,7 milions d'euros. El document estableix que la Conselleria d'Habitatge, que ha redactat el projecte, assumirà la direcció de l'obra, mentre que Educació licitarà i invertirà els doblers necessaris. La primera fase inclou la reforma i ampliació de l'edifici de la Sala Augusta, i la segona consistirà en l'execució i condicionament de les instal·lacions de l'auditori, amb un cost previst d'1,4 milions d'euros.

El conveni preveu que el Consell de Menorca pugui fer ús compartit de l'auditori, de manera que les instal·lacions, que seran de titularitat municipal, es converteixin en un equipament cultural per al conjunt de l'illa, a més d'habilitar la sala de l'auditori per a conferències, cursos i jornades. La previsió és que els pròxims mesos es puguin licitar i iniciar les obres. El nou edifici tindrà tres plantes i una superfície útil de gairebé 3.000 metres quadrats.

stats