Xarxes socials
Societat 17/01/2023

Selena Gomez, farta dels comentaris sobre el seu pes: "M'ho he passat molt bé aquestes vacances"

L'Instagram de la cantant i actriu es va omplir de crítiques al seu aspecte després de la seva aparició als Globus d'Or

2 min
Selena Gomez amb un vestit de vellut en to albergínia signat per Valentino

BarcelonaUna de les creus que pateixen més les famoses són els comentaris sobre els seus cossos que es fan a les xarxes socials. Moltes actrius i cantants han hagut de sortir més d'una vegada públicament a fer callar els seus haters. L'última a fer-ho ha estat Selena Gomez, que, cansada dels comentaris sobre el seu pes arran de la seva aparició als Globus d'Or, ha respost amb ironia i humor els xafarders que la critiquen pel seu físic.

Durant un directe a Instagram, la protagonista de Solo asesinatos en el edificio va dir: "Sí, en aquest moment estic una mica més grassa, perquè em vaig divertir durant les vacances". En el vídeo, Gomez està acompanyada de la seva germana petita, Gracie Elliot Teefey, de 9 anys, i totes dues treuen importància al suposat augment de pes de l'actriu. "No ens importa", exclama mentre riu amb la seva germana, que va ser la seva acompanyant als Globus d'Or.

Les vacances a les quals fa referència en el vídeo d'Instagram són les que va fer per donar la benvinguda al 2023. Gomez va passar uns dies a les platges de Mèxic acompanyada d'un grup d'amics que incloïa Brooklyn Beckham i la seva dona, Nicola Pletz. En totes les imatges que ha compartit, Gomez apareix exultant de felicitat.

No és la primera vegada que l'artista, que va començar la carrera a Disney Channel, fa callar els seus crítics. L'any passat ja va explicar que el seu pes no la preocupa. "La veritat, no m'importa en absolut el meu pes perquè la gent el comentarà sí o sí: «Ets molt prima», «Ara estàs molt grassa», «Això no et queda bé» i bla, bla, bla. Soc perfecta tal com soc", deia a les xarxes. L'any 2014, l'actriu va ser diagnosticada amb lupus, una malaltia que li provoca canvis de pes, una situació a la qual també contribueix la medicació que ha de prendre. "Tinc lupus, problemes al ronyó i pressió arterial alta, així que he hagut de fer front a molts problemes de salut. També ha fet que m'adonés de moltes coses relacionades amb la percepció dels nostres cossos. No me'n vaig adonar fins que la gent no va començar a atacar-me per la meva imatge", ha explicat.

Gomez fa temps que promociona el body positive i fa campanya per tenir cura de la salut mental, ja que fa anys li van diagnosticar un trastorn bipolar.

stats