Medi ambient
Societat 28/10/2022

Sant Antoni de Portmany, el municipi illenc més compromès amb la sostenibilitat

Durant l'estiu han aconseguit reciclar 617 tones de vidre, un 61% més que l'any passat

ARA Balears
1 min
Operaris tractant envasos de vidre.

PalmaEcovidrio ha entregat aquest divendres la Bandera Verda a Sant Antoni de Portmany com a reconeixement per ser el municipi illenc més compromès amb la sostenibilitat durant l'estiu. Aquesta és la segona vegada consecutiva que el poble eivissenc rep aquest premi, que reconeix l'esforç de l'hostaleria local i l'activisme dels municipis costaners amb la sostenibilitat durant els mesos de juliol, agost i setembre.

A través d'un comunicat, el Govern de les Illes Balears, col·laborador amb Ecovidrio, ha detallat que enguany han participat en la campanya per potenciar i impulsar la sostenibilitat un total de 2,419 establiments d'hostaleria de 22 municipis diferents. A més, ha detallat que, entre tots, han recollit 12,033 tones d'envasos de vidre, un 28% més que l'any passat.

Sant Antoni de Portmany ha estat el municipi que ha aconseguit reciclar més vidre. Un 69% dels establiments del municipi eivissenc han participat enguany en aquesta campanya i durant l'estiu han aconseguit reciclar 617 tones de vidre, un 61% més que l'any passat.

El consistori ha explicat que el reciclatge de les 12.033 tones recollides enguany equival a evitar l'emissió de 6.979 tones de CO₂, semblant a l'emissió per passatger de viatjar 44.569 vegades entre Madrid i Palma en avió.

stats