Cinema
Societat 19/07/2022

Russell Crowe torna al Colosseu 22 anys després de 'Gladiator': "Portant els nens a la meva antiga oficina"

L'actor, de 58 anys, està de viatge a Roma amb la seva família

2 min
Russell CRowe, a Roma amb la seva família

BarcelonaL'actor neozelandès Russell Crowe està de viatge a Roma amb la seva família, amb qui ha posat davant del Colosseu, fent broma sobre el seu famós paper a Gladiator, la pel·lícula amb què va aconseguir la fama internacional. "Portant els nens a veure la meva antiga oficina", ha ironitzat l'actor a les xarxes socials, on apareix amb la seva família davant del principal amfiteatre de l'Imperi Romà. L'actor també ha publicat a les xarxes socials una imatge de la Fontana di Trevi, que descriu com: "Un dels meus llocs favorits a l'univers".

Crowe ha viatjat a Roma per preparar el seu paper a la nova pel·lícula del director australià Julius Avery, The Pope's Exorcist, segons els mitjans italians. Aquest nou thriller seguirà la història del sacerdot italià Gabriele Amorth, probablement l'exorcista més cèlebre del món –amb una carrera de 30 anys lluitant contra el dimoni–, que va morir el 2016 després de practicar més de 100.000 exorcismes.

Crowe, convertit als seus 58 anys en un dels actors més populars de les últimes dècades, va aconseguir la fama internacional pel seu paper a Gladiator (2000), pel qual va guanyar l'Oscar a millor actor. Va començar la seva carrera als anys 80 i ha guanyat nombrosos premis per les seves interpretacions, com el Globus d'Or, el Premi del Sindicat d'Actors i el BAFTA britànic. En la seva llarga trajectòria destaquen pel·lícules com The Insider, Una ment meravellosa, Master and Commander o Robin Hood, mentre que en els últims anys ha protagonitzat grans èxits de taquilla com la nova entrega de Marvel Thor: Love and Thunder.

Crowe, que no tenia fills quan va rodar Gladiator fa 22 anys, ha fet el viatge de tornada acompanyat per la seva actual parella, els dos fills que va tenir amb la seva primera dona i amics i parelles d'aquests. La seva xicota és la també actriu Britney Theriot, de 32 anys, i els fills d'ell són Tennyson Spencer Crowe, de 16 anys, i Charles Spencer Crowe, de 18.

stats