Societat 06/08/2020

La Bonanova no ha detectat cap cas positiu més de coronavirus entre els residents

Per descartar més contagis, ja han fet la prova a 329 usuaris i ara serà el torn dels treballadors del centre

Ara Balears
1 min
Rosa Serrano és funcionària de carrera, amb plaça fixa a la residència Bonanova de Palma.

PalmaLa residència de la Bonanova no ha detectat cap cas positiu més de covid-19, després de fer proves a tots els usuaris a causa del resident que va donar positiu aquest dimarts, segons ha informat l'agència Efe. L'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), conjuntament amb la Conselleria de Salut, ha fet un cribratge a tots els usuaris que hi resideixen, i ara encara falta fer les proves als treballadors.

La institució ha informat que han fet 329 proves PCR als 333 residents. Dels quatre casos que falten, només s'hauran de fer les proves a dos abans que acabi la setmana, perquè els altres dos varen ser els que varen donar positiu dimarts i un altre que ja havia sol·licitat fer-se les proves i que va donar negatiu.

Per poder descartar més contagis, els treballadors són els següents a fer-se la prova i aquest dijous es farà l'analítica a 350. A més, per temes logístics de torns, uns altres 20 hauran d'anar al servei de Covid Exprés personalment. Des del centre esperen que totes les proves s'acabin de fer divendres.

Tot i això, el centre manté restringides les entrades i sortides, estan suspeses les visites dels familiars i les sortides dels residents per motius de seguretat, fins a tenir els resultats de les proves del personal i dels dos usuaris que encara falten per fer.

stats