La setmana que m'espera
Societat 10/09/2022

"Abans de res, als dematins, faig sis hipopressius"

La cantant Clara Fiol explica com serà la seva setmana

2 min
Clara Fiol és cantant.

PalmaDilluns tenc el matí lliure, però faré una entrevista amb un mitjà a les 10.30 hores. Després tenc torn d’horabaixa a la llibreria. El mes d’agost vaig començar a treballar a Rata Corner. La veritat és que em feia molta il·lusió tenir una rutina. Aquesta feina és un poc més mecànica, però em continua alimentant les inquietuds i està relacionada amb allò que m’agrada. Per mi, cada setmana és una fantasia diferent. Mai som a ca meva els mateixos dies de la setmana. Marala no és només fer bolos i viatjar. Ja sé que hi ha molta gent que s’apuntaria a aquesta festa, però em falta estructura. Per això, encara que a Rata Corner hagin de fer un tetris increïble, fer feina allà m’ajuda a estructurar el cap. Necessitava aquest complement.

Dimarts torn a tenir el matí buit, així que crec que aniré a fer un capfico o alguna cosa que no impliqui fer feina, perquè aquesta setmana diguem que no tindré cap de setmana. També aprofitaré per anar a fer unes canyes amb amigues en sortir de la feina. A l’horabaixa també tenc torn a la llibreria, igual que dimecres. Tant un dia com l’altre intentaré tenir alguns moments de descans i altres de feina, però d’organització. Divendres me’n vaig una setmana de viatge a Barcelona per preparar el directe de Marala i he de fer una previsió del que necessitaré.

Dijous tenc torn de matí i d’horabaixa. M’ho han muntat així perquè me’n pugui anar divendres, que tenc el vol a les 7 h cap a Barcelona. Arribam allà a les 8 h i a les 9 h ja entram al teatre que hem llogat. Serem allà de dia 16 a dia 20 per muntar el directe del disc nou, Jota de morir. Hi serem tot l’equip: nosaltres tres, la direcció d’escena, disseny de llums i tècnics de so. Tots junts dissenyarem el nou format que tindran tots els concerts de la gira nova. Aquests dies seran per fer els assajos generals. Crec que estarem esgotades, però el cap de setmana segurament farem alguna cerveseta per Gràcia.

Als dematins, em solc aixecar prest. Abans de fer res, faig sis hipopressius. Són dos minuts de la meva vida, però és una cosa que em posa el cos a lloc i m’activa la respiració. Després medit, només cinc minuts. Normalment, berén d’un cafè amb llet d’ametla i un iogurt amb fruita i cereals. Si puc, les primeres hores del dia m’agrada prendre’m el meu temps.

Intent fer esport cada setmana, però fa molt que em peg de cap per apuntar-me a coses que no siguin fixes. Per exemple, faig escalada, però em trec bons per poder anar-hi quan pugui. També em vull tornar a apuntar al poliesportiu S’Estel, de Palma, per fer natació. Puc estar 20 dies fent feina, sense tenir temps per a mi, tot i que és molt important trobar-lo. Pel que fa a la rutina dels vespres, tenc el mode nit del mòbil que s’activa a les 20 h, de manera que em deixen d’arribar notificacions de WhatsApp. I el que sempre intent és anar a dormir amb un llibre.

stats