Gastronomia
Societat 19/07/2023

Es Racó d'es Teix de Deià tanca amb un relleu familiar

El reconegut restaurant ha decidit tancar les portes després de 24 anys de trajectòria

ARA Balears
1 min
Restaurant Es Recó d'Es Teix

PalmaEl reconegut restaurant Es Racó d'Es Teix, a Deià, ha decidit tancar les portes després de 24 anys de trajectòria. El xef Josef Sauerschell i la seva dona, Leonor Payeras, obriren l'establiment l'any 2000 i poc després la Guia Michelin li va concedir una estrella, reconeixement que van mantenir fins l'any 2021. Enguany, Sauerschell va enviar una carta a Michelin Espanya per renunciar a l'estrella.

El xef va agrair a Michelin la confiança de la guia durant aquests anys. Josef Sauerschell va explicar els motius de la renúncia: "He vist canviar el món de la gastronomia i jo mateix sent que m'he quedat enrere. Tenc la impressió que la meva cuina no sempre harmonitza amb les noves tècniques i modes culinàries".

Amb aquestes paraules, recollides per Última Hora, el xef deixava clara la seva intenció de fer una passa al costat. Però Es Recó d'Es Teix no tanca sense relleu: les tres filles del matrimoni que inicià el negoci fa més de vint anys, reobriran el restaurant amb un nou concepte més enfocat a les tapes i el tast de vins. Ca ses Sauerschell's s'inaugura el pròxim dijous 20 de juliol a les 19 hores.

stats