Societat 06/07/2023

Arreglen la canonada espenyada a la plaça del Progrés i es reprendrà el subministrament

S'espera que es recuperi la normalitat durant les primeres hores de l'horabaixa d'aquest dijous

ARA Balears
1 min
La canonada que ha rebentat aquest dijous a la plaça del Progrés

PalmaUna canonada que transportava aigua potable a la plaça del Progrés de Palma ha rebentat durant la matinada d'aquest dijous i ha deixat sense aigua potable més de 300 veïns de la zona i 24 comerços, bars i restaurants i ha provocat que es restringeixi la circulació dels vehicles motoritzats a la zona. Segons ha informat l'Ajuntament de Palma, a través d'un comunicat, els operaris de Cort ja estan treballant per resoldre el problema i poder restablir tant el subministrament d'aigua com recuperar la normalitat en el trànsit de la zona.

Actualment, no hi ha cap carrer tallat, però sí que han restringit la circulació en algunes zones per tal de facilitar la feina als operaris d'Emaya i evitar tant nous trencaments en la canonada com problemes en els vehicles que circulen per la zona. Des de l'Ajuntament de Palma han assegurat que esperen que es recuperi la normalitat, tant pel que fa al subministrament d'aigua com al trànsit, durant les primeres hores de l'horabaixa d'aquest mateix dijous.

A hores d'ara ja s'ha arreglat la canonada en qüestió i el subministrament es reprendrà paulatinament. Emaya ha comunicat que han finalitzat les tasques de reparació de la canonada en qüestió.

stats