Societat 29/09/2020

Un home s'enfronta a més de nou anys de presó per abusar de la seva filla dels 10 als 15 anys

També podria pagar una indemnització de 12.000 euros a la víctima i estaria obligat a abandonar el país

Ara Balears
1 min
L'acusat està en presó preventiva des de fa més de dos anys.

PalmaUn home acusat d'abusar sexualment de la seva filla des dels 10 anys fins als 15 ha reconegut els fets aquest dimarts a l'Audiència Provincial de Palma. Segons recull Efe, l'home ha admès que des del 2013 fins al 2018 tocava la seva filla, a vegades quan estava sense roba. La Fiscalia demana per a ell una pena de nou anys de presó i una pena de llibertat vigilada durant deu anys. Així mateix, sol·licita una indemnització de 12.000 euros per a la víctima d'abusos sexuals, així com l'expulsió del país de l'acusat quan surti de la presó.

L'acusat està en presó preventiva des de fa més de dos anys. Ha admès que intentava quedar-se sol amb la seva filla al domicili familiar per abusar-ne, fins que un dia la nina va contar el que passava a la seva mare, qui ha declarat com a testimoni davant el jutge. Aquest dia, va quedar amb el seu marit a la plaça d'Espanya, ell l'hi va admetre tot i la dona li plantejà que podrien afrontar la situació "per les bones o per les males". Li va donar l'opció d'abandonar el domicili familiar i l'advertí que, si no, telefonaria a la policia.

Si bé l'home va abandonar la casa, l'endemà esperava la mare en un parc proper al domicili familiar. Poc després, la dona va presentar una denúncia contra ell. L'acusat, que també va sofrir abusos sexuals quan era menor d'edat, ha demanat perdó i ha assegurat que "el pitjor remordiment" és haver fer mal a la seva filla.

stats