Societat 13/03/2020

L'Ajuntament de Palma tancarà aquest dissabte els parcs i poliesportius pel coronavirus

També es cancel·laran les activitats a les biblioteques municipals, el Casal Solleric, Can Balaguer i el castell de Bellver durant un mes

Kike Oñate
2 min
El parc de la Riera de Palma

PalmaEl batle de Palma, José Hila, ha anunciat aquests divendres que Cort tancarà durant 15 dies a partir d'aquest mateix dissabte tots els parcs, jardins, pistes i poliesportius municipals per la crisi del coronavirus. Pel que fa a aquells parcs que no tenen un tancament, com ara el parc de la Mar, només es limitarà l'accés als espais infantils. També es cancel·laran totes les activitats que organitzen les biblioteques municipals, el Casal Solleric, Can Balaguer, la Fundació Miró i el castell de Bellver durant un mes. Com ja s'ha fet amb les escoles, es tancaran les escoletes municipals durant dues setmanes. El batle ha demanat a la ciutadania que quedi a casa i s'informi a través de les autoritats sanitàries i públiques oficials.

Els mercats municipals d'alimentació restaran oberts, però els que no ho siguin com el que es fa a la plaça Major i al barri de Pere Garau hauran de tancar. A més, Cort atura l'atenció presencial a la ciutadania, però es podran fer servir altres vies telemàtiques, com ara el telèfon i l'adreça electrònica disponible a la web del Consistori. Les oficines que té l'Ajuntament a la plaça de Cort, les Avingudes i l'Escorxador estaran obertes per atendre els tràmits que només es puguin fer en persona. També està operatiu el telèfon 010 per a qualsevol dubte.

Les noces s'hauran de fer al castell de Bellver i només hi podrà haver un màxim de 30 persones per celebració. Hila, però, ha comentat que la majoria de sol·licituds rebudes s'estan cancel·lant. Pel que fa a la diada de Sant Jordi, el batle, de moment, no ha dit si s'arribarà a suspendre i ha comentat que tot dependrà de com evolucioni la situació. Les oposicions que s'havien de fer aquest dissabte per contractar nous policies locals també se suspenen.

stats