Societat 30/05/2021

La Policia Local posa 14 denúncies aquest cap de setmana a Eivissa per incomplir la normativa covid

Els fets varen tenir lloc dissabte de matinada, quan els agents varen intervenir en una botellada

ARA Balears
1 min
Un Policia Local de les Illes Balears.

PalmaLa Policia Local d'Eivissa ha posat aquest cap de setmana un total de 14 denúncies per haver incomplit la normativa covid, segons ha informat Europa Press. L'Ajuntament d'Eivissa ha assenyalat que la majoria d'actes han estat obertes contra un grup de persones que bevia al carrer.

Els fets varen tenir lloc aquest dissabte de matinada, quan els agents varen intervenir en una botellada. En total, es varen identificar quatre persones i es varen tramitar 12 denúncies per beure al carrer o no respectar el toc de queda. Així mateix, la policia ha denunciat dos locals que no varen respectar l'horari de tancament o permeteren que més persones de les permeses s'asseguessin en una taula.

D'altra banda, els agents han arrestat un home a Eivissa per haver robat un vehicle. A més, la Policia Local ha intervingut en dos delictes contra la seguretat viària; un d'ells, en veure un home de matinada que conduïa sota els efectes de l'alcohol. La Unitat d'Atestats ha fet les diligències judicials penals i el conductor ha estat citat en qualitat d'investigat per acudir a un judici ràpid. L'home quadruplicava la taxa d'alcohol permesa.

stats