Societat 05/12/2022

La Policia Local aixeca sis actes a terrasses per ocupar la via pública a Santa Catalina

El cos municipal ha controlat una vintena d'establiments en aquest barri de Palma per incompliments

1 min
Terrasses al carrer de la Fàbrica, al barri de Santa Catalina de Palma.

PalmaLa Policia Local de Palma ha aixecat aquest cap de setmana sis actes per ocupació de la via pública a Santa Catalina. A més, en aquest barri s'han posat tres denúncies per circulació, dues per renous i una per un delicte de furt. Per això, l'àrea de Seguretat Ciutadana ha insistit en un comunicat que el cos municipal "fa especial incidència a locals sense llicència de terrassa", de manera que entre divendres i dissabte es van controlar una vintena de locals per incompliments.

Per altra banda, al passeig de Mallorca es va fer un control d'alcohol. Es van controlar 15 vehicles i es van obrir expedients per quatre etilometries administratives, així com tres delictes contra la seguretat viària i un atemptat contra l'autoritat. Juntament amb això, es van fer serveis incidentals arreu de tot Palma.

Els agents municipals van col·laborar amb Policia Nacional i Bombers de Palma per un incendi a un habitatge al carrer de Magalhaes (Son Armadams); a Son Gotleu, Can Pastilla, Arxiduc, el passeig de Mallorca i Bons Aires es va intervenir per conductors ebris; a Son Fusteret, per un accident lleu; a l'avinguda de Gabriel Roca, per un delicte lleu de furt; a Joan Miró, per una agressió, i a la Feixina, per la caiguda fortuïta d'un menor de set anys, entre altres actuacions.

stats