Violència masclista

La policia investiga una nova violació en grup a una noia a València

Els agents revisen les càmeres de seguretat pròximes al lloc dels fets per identificar els agressors

ARA
1 min
Agents de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu

BarcelonaLa policia espanyola investiga una presumpta nova violació en grup a una noia de 26 anys en ple carrer a València. Els fets haurien passat el 18 de juny passat a la nit, segons han confirmat fonts policials. La noia, segons avança aquest dissabte el diari local Levante-emv, va ser abordada en un punt cèntric de la ciutat per tres desconeguts que la van agredir sexualment sobre el capó d'un cotxe.

El diari també informa que la noia va demanar ajuda però que ningú va semblar sentir els crits d'auxili. Segons el rotatiu, encara no s'ha produït cap detenció i a hores d'ara els agents de la policia intenten identificar els autors de l'agressió. Les informacions sobre aquest cas apunten al fet que la noia va ser atacada i immobilitzada brutalment entre els tres homes per l'esquena, fet que hauria impedit que ella els veiés la cara.

Els investigadors, indica el diari, han sol·licitat els enregistraments de les càmeres de seguretat dels establiments pròxims al lloc per comprovar si hi ha imatges de la violació o dels presumptes agressors, no només durant l'atac, sinó en els moments anteriors, quan van seguir i assaltar la noia, i posteriors, quan van fugir del lloc dels fets.

stats