Societat 09/10/2020

El Govern incorporarà experts del sector econòmic a la comissió de seguiment del Pla de reactivació

L'objectiu és recollir aportacions i incorporar més veus al debat de futures mesures

Catalina Riera
1 min
Un moment de la reunió

PalmaEl Govern incorporarà experts del sector econòmic de les Illes perquè aportin idees a la comissió de seguiment del Pacte de reactivació econòmica de les Balears després de la pandèmia. Així ho ha anunciat el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, després d'una reunió amb la presidenta del Govern, Francina Armengol, i representants del sector econòmic de les Illes. "L'objectiu és anar recollint aportacions dels millors experts i incorporar més veus al debat de futures mesures", ha dit el conseller.

En aquest sentit, ha destacat que la intenció és "continuar sumant" en funció de la situació, i pensar "no només en el curt termini, sinó també en el mitjà i el llarg", ha especificat el conseller, qui també ha recordat que el Pacte de reactivació "ajuda a analitzar i pensar amb més recorregut la reactivació de l'economia i com han de ser les Balears en un futur".

Per la seva banda, el president de la Cambra de Comerç de Mallorca, Antoni Mercant, i el president del Cercle d'Economia de Mallorca, José María Vicens, han fet una valoració positiva de la reunió. Per la seva part, Vicens ha destacat la importància de "sumar propostes per trobar un camí que ens faci sortir d'aquesta situació com més aviat millor".

stats