Ferri GNV
Societat 10/07/2024

Els passatgers del 'Tenacia' podran tornar a partir d'aquest dimecres a Palma

Pel que fa a aquells passatgers que vulguin quedar a València, la naviliera precisa que els oferirà l'opció de prolongar la seva estada a l'hotel

ARA Balears
2 min
El vaixell de GNV arribat al port de València

PalmaEls passatgers que viatjaven en el vaixell 'Tenacia' de la naviliera GNV, incendiat aquest passat dilluns de matinada entre València i Palma, podran tornar a partir d'aquest mateix dimecres a la capital mallorquina després de recollir les seves pertinences de l'interior del vaixell. Així ho ha informat aquest dimecres horabaixa l'empresa, que ha detallat que, d'aquesta manera, els passatgers que decideixin prosseguir el camí cap a la seva destinació original, Palma, rebran "el suport pertinent" per ser traslladats a l'illa per la companyia a partir d'aquest mateix dimecres.

Pel que fa a aquells passatgers que "prefereixin o necessitin quedar més temps" a València, la naviliera precisa que els oferirà l'opció de prolongar la seva estada a l'hotel de la capital valenciana també la nit d'aquest dimecres, amb "totes les despeses cobertes" per la companyia. En aquesta línia, GNV ha insistit que està "en constant coordinació amb les autoritats pertinents" mentre implanta "ininterrompudament totes les mesures de seguretat necessàries" al vaixell 'Tenacia'. Paral·lelament, la companyia ha informat que durant aquest dimecres ha començat a retornar a tots els passatgers els seus objectes personals que encara romanen a bord. I afegeix que té previst "continuar proporcionant noves actualitzacions" al llarg d'aquest dijous, quan concloguin les tasques de seguretat i els vehicles estiguin llestos per recollir-los.

Cal recordar que el vaixell va entrar al Port de València passades les 11.49 h del dimarts, acompanyat del remolcador 'Marta Mata', de Salvament Marítim, i el 'VB', de titularitat privada. A partir d'aquest moment, inspectors de seguretat de la Capitania Marítima de València, de la Direcció General de la Marina Mercant, van accedir a l'interior del vaixell per a realitzar la inspecció oportuna, tractar d'establir les causes de l'incendi a la sala de màquines i comprovar l'estabilitat del ferri, ja que va quedar escorat després de les labors de control de l'incendi.

stats