Societat 24/03/2020

L'aeroport de Palma tanca la meitat dels seus mòduls

De moment, es mantenen operatives les portes d'embarcament situades a la zona B i D de Son Sant Joan

Ara Balears
1 min
Aeroport de Palma

PalmaEls aeroports de Balears tancaran una part de les seves terminals els pròxims dies amb l'objectiu d'adaptar-ne les instal·lacions al trànsit actual de passatgers, que ha disminuït a causa de la crisi del coronavirus i les restriccions del transport aeri acordades pel govern espanyol, segons Aena. Concretament, a l'aeroport de Son Sant Joan de Palma es mantenen oberts la meitat dels seus mòduls: el B i el D.

A Palma es manté també operatiu el filtre de seguretat per a passatgers interilles, que, durant l'estat d'alarma, serà el que utilitzaran tots els viatgers. També continuarà oberta la línia central de taulells de facturació, mentre que els aterratges i enlairaments només es faran en una de les dues pistes de què disposa l'aeroport.

A Eivissa, s'augmentaran les zones que normalment tenen fora de servei durant l'hivern. Operaran quatre portes d'embarcament i tres cintes de recollida d'equipatge de les vuit que funcionen durant la temporada baixa. A més, les passarel·les es mantindran fora de serveis durant l'estat d'alarma per garantir les distàncies de seguretat.

Per altra banda, Menorca mantindrà tancada la part de l'edifici terminal que té inactiva des del mes d'octubre. Aena ha assegurat que aquests tancaments parcials es fan per adaptar les infraestructures al trànsit real de passatgers per aconseguir "una gestió més eficient" i "sempre garantint que les operacions poden recuperar-se quan augmenti la demanda".

stats