Societat 13/06/2020

55 passatgers més passaran la quarantena a Mallorca

1.938 persones arribaren a les Illes Balears aquest divendres

Ara Balears
1 min
Els aeroports de les Illes començaran a rebre turistes d'aquí a un mes.

Palma55 passatgers de dos vols internacionals que aquest divendres varen arribar a l'aeroport de Son Sant Joan, a Palma, hauran de passar el període de quarantena de 14 dies.

Segons ha informat la Delegació del govern espanyol a les Illes Balears, aquests passatgers varen ser identificats tant per la Policia Nacional com la Guàrdia Civil durant els controls que les forces i cossos de seguretat de l'Estat duen a terme als ports, aeroports i carreteres de l'Arxipèlag.

Durant la jornada d'aquest divendres, l'aeroport de Son Sant Joan va registrar l'arribada de 1.074 passatgers, mentre que 1.298 varen abandonar Mallorca en els 26 vols que varen operar. A més, en el comunicat, les forces i cossos de seguretat de l'Estat han informat que, del total d'operacions realitzades aquest divendres, 22 vols (11 d'arribada i 11 de sortida) varen ser trajectes d'àmbit estatal, mentre que quatre varen ser internacionals (2 d'arribada i 2 de sortida).

L'aeròdrom d'Eivissa va rebre 527 viatgers en sis vols d'entrada i 488 varen deixar l'illa en sis vols de sortida. Mentrestant, l'aeroport de Menorca va rebre 337 persones i en va acomiadar 276 en vuit vols programats.

D'altra banda, els agents de la Policia Local de Palma continuen duent a terme les tasques de control per comprovar que es compleixen les restriccions i les mesures sanitàries marcades per l'estat d'alarma. Durant la jornada d'aquest divendres el cos policial va aixecar 6 actes administratives per desobediència per incompliment de les restriccions establertes en el Reial decret 463/2020, de 14 de març, per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel covid-19.

stats