Societat 05/06/2020

68 passatgers internacionals més passen a quarantena

Aquest dijous més de 1.000 persones arribaren als aeroports de les Illes

Ara Balears
1 min
Passatgers a l'aeroport de Son Sant Joan, a Palma

PalmaEls 68 passatgers que varen arribar dijous en dos vols internacionals a l'aeroport de Son Sant Joan, a Palma, hauran de passar un període de quarantena de 14 dies, segons ha informat la Delegació del govern espanyol en un comunicat aquest divendres. Aquests vols estan controlats de manera diària per la Policia Nacional i Sanitat Exterior.

Així mateix, els cossos policials continuen fent controls als aeroports, ports i carreteres de les Balears. A Son Sant Joan, aquest dijous es va detectar l'arribada de 605 passatgers, mentre que 602 varen sortir de l'illa en els 20 vols que varen operar. De totes les operacions registrades, 16 vols -8 d'entrada i 8 de sortida- varen ser trajectes nacionals.

Per altra banda, l'aeròdrom d'Eivissa va rebre 214 viatgers en cinc vols d'entrada i 225 se'n varen anar en cinc vols de sortida. L'aeroport de Menorca va comptar 297 persones que hi varen arribar i 223 que en varen partir en vuit vols programats.

La Delegació del govern a les Illes Balears també ha informat que durant la jornada d'aquest dijous les forces i cossos de seguretat de l'Estat varen identificar 450 persones i 150 vehicles, i multaren 54 persones per desobediència i incompliment de les restriccions establertes en el Reial Decret 463/2020.

stats