Societat 23/05/2020

Quinze passatgers que arribaren divendres a Palma, en quarantena durant els pròxims 14 dies

L'aeroport de Son Sant Joan rebé 402 persones, mentre que 468 partiren de Mallorca

Ara Balears
1 min
Passatgers arriben a l'areoport de Palma durant l'estat d'alarma

PalmaContinua l'arribada de passatgers a les Illes Balears. Segons han informat les forces i cossos de seguretat de l'Estat, durant la jornada d'aquest divendres 402 persones arribaren l'aeroport de Palma, 15 de les quals hauran de quedar 14 dies al seu domicili o allotjament i limitaran els seus desplaçaments a adquirir aliments o productes de primera necessitat. A més, 468 partiren de l'illa en els 14 vols que varen operar.

L'aeròdrom d'Eivissa va rebre 101 viatgers en dos vols d'entrada i 148 se n'anaren en dos vols de sortida, mentre que l'aeroport de Menorca va comptar 88 persones que hi varen arribar i 54 que en partiren en quatre vols programats.

Pel que fa a les actuacions dels cossos i forces de seguretat de l'Estat, durant la jornada d'aquest divendres els agents varen multar 162 persones per desobediència per incompliment de les restriccions de l'estat d'alarma. Del total de les infraccions detectades, més de la meitat, 90, es varen produir a Palma, 25 a Eivissa, 2 a Maó i 1 a Ciutadella. Segons les dades facilitades per la Policia Nacional, durant el període d'estat d'alarma, l'Arxipèlag ha registrat més de 22.300 propostes de sanció.

A més, els agents varen detenir una dona a Eivissa per saltar-se el confinament. Un pic va ser identificada, la dona es va negar a obeir les indicacions dels agents, que l'avisaren que havia de guardar la distància interpersonal de seguretat. Ella es va abalançar sobre un dels guàrdies civils, a qui rapinyà en un braç.

stats