Mobilitat
Societat 23/11/2023

El Parlament reclamarà a l'Estat més freqüències i places a la ruta Menorca-Madrid

Es vol garantir un millor funcionament d'aquesta connexió, declarada com a OSP

1 min
Avió a la pista de l'aeroport

PalmaEl Parlament de les Illes Balears demanarà al Govern de l'Estat que millori la ruta que uneix Menorca i Madrid, declarada d'obligació de servei públic (OSP). En concret, a la Comissió de Mobilitat, s'ha aprovat una proposició no de llei (PNL), impulsada pel Partit Popular, que insta el govern estatal a fer totes les actuacions i gestions necessàries per tal que Menorca tingui garantida la correcta disposició i el funcionament del servei de transport aeri d'aquesta ruta i que les mancances que s'han produït en els processos de licitació, "que estan afectant molt negativament la ciutadania i a la nostra competitivitat, no es tornin a produir". La PNL ha estat aprovada per unanimitat.

El Parlament també demanarà que es prenguin totes les mesures perquè en el futur es posin a la venda els bitllets de la declaració d'OSP Menorca Madrid, amb l'antelació necessària i demandada, per no perjudicar els interessos de Menorca i els seus residents.

A més, també s'ha aprovat sol·licitar l'increment de freqüències, que passarien de dues a tres, i que es plantegi la possibilitat d'incloure-hi els mesos de maig i octubre.

stats