Societat 14/06/2021

El pare de Meghan Markle: "És probable que mai conegui els meus nets"

Thomas Markle concedeix una entrevista a una cadena australiana on afirma que Oprah Winfrey s'ha aprofitat del príncep Enric

2 min
Thomas Markle en l'entrevista de Channel 9

BarcelonaThomas Markle, el pare de Meghan Markle, ha acusat públicament la periodista Oprah Winfrey d'"aprofitar-se" d'un "debilitat" príncep Enric i utilitzar-lo per construir la seva pròpia xarxa d'influències. En una entrevista amb el programa 60' de la cadena australiana Channel9, Markle, de 76 anys, va dir ahir que Winfrey podria demandar-lo, però ell creu que la locutora ha estat "jugant" amb la seva filla. Thomas Markle va al·legar que la cèlebre presentadora va enganyar Enric perquè digués a la televisió coses que no hauria d'haver dit. "Crec que els està fent servir per construir la seva xarxa d'influències i els seus nous programes. i crec que es va aprofitar d'un home molt debilitat i va aconseguir que digués coses que no hauria d'haver dit a la televisió", va dir.

"Ella no hi estarà d'acord, esclar, i fins i tot pot demandar-me, però no m'importa. La conclusió és que està jugant amb Enric", va afegir el consogre de Carles de Gal·les. D'altra banda, Thomas Markle va dir que estava "decebut" per assabentar-se del naixement de la seva nova neta Lilibet Diana després que Meghan i Harry ho fessin públic en un comunicat. Ell i la seva filla Meghan no han parlat des de dos dies abans del casament entre ella i Enric, l'any 2018, per això va dir mirant a càmera: "Les meves felicitacions, Enric i Meghan". "És cert que el distanciament va ser culpa meva, però digue'm com arreglar-ho. Intentaré arreglar-ho. [...] T'estimo i m'agradaria que ens asseguéssim a parlar", va afegir. "Ella va declarar que m'havia perdut, però no, jo sempre seré aquí per a ella, si em vol. Voldria repetir que lamento el que vaig fer, però és una cosa que va passar fa dos anys i he tractat de compensar-ho. Ara soc a només 100 quilòmetres de distància", va expressar el tècnic d'il·luminació de Hollywood jubilat, que va fer un pacte amb la premsa sensacionalista abans que la seva filla es casés amb Enric.

"Lili és perfecta, i l'altra cosa que em fa feliç és que hi ha molta més sang Markle en la família reial", afirma en l'entrevista. "Tot el que puc dir és que espero poder veure aquests nets meus amb el temps. Soc un avi bastant bo", assenyala . "El 18 de juliol compliré 77 anys. La major part dels homes de la família Markle no superen els 80, així que és probable que mai conegui els meus nets. [...] Em decebrà molt no poder abraçar la meva neta. Aquesta és la realitat", va concloure sobre el tema. Actualment, Markle no coneix ni tan sols el seu primer net, Archie, que viu a Califòrnia amb els seus pares, Enric i Meghan, on es van traslladar després d'abandonar la família reial britànica el 2019.

stats