Succés
Societat 13/03/2024

Un pare abandona de matinada el seu fill menor de dos anys a un carrer de Palma

La Policia Nacional havia detingut la mare de l'infant hores abans per agredir la seva parella en un bar de Pere Garau

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional, en una imatge d'arxiu

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un home que va abandonar el seu fill en un carrer de Palma durant la matinada d'aquest dimecres. Segons ha informat el cos policial, els agents van rebre l'avís d'un nin abandonat dins un cotxet al barri de Pere Garau i quan van arribar al lloc de l'avís, van trobar el menor amb evidents símptomes de fred. L'infant va ser atès pel personal sanitari, que el va traslladar a un centre hospitalari. Ara, el nin ha quedat a càrrec del servei de protecció de menors.

A més, la mare del menor abandonat havia estat detinguda hores abans en un bar del barri de Palma per agredir amb violència la seva parella i pare de la criatura que hores després va abandonar. La Policia Nacional va esbrinar, mitjançant una investigació, que, per motius encara desconeguts, la dona va començar a agredir l'home i li va fer nombroses ferides a la cara.

Segons van explicar els testimonis de l'atac, l'home no es va defensar en cap moment i quan els agents van arribar al lloc dels fets, el van trobar ensangonat. Va assegurar al cos armat que deixaria el menor amb un familiar, però no fou així i, finalment, l'abandonà hores més tard. L'home s'enfronta ara a un delicte d'abandonament de menors.

stats