Agressió
Societat 26/01/2023

Pamela Anderson acusa l'actor Tim Allen d'haver-li ensenyat el penis

Els fets haurien passat quan ella tenia 23 anys i ell 37

2 min
Pamela Andeson en una imatge d'arxiu

BarcelonaDesprés d'anys criticada i ridiculitzada a través de la premsa, Pamela Anderson està decidida a explicar la seva història amb les seves pròpies paraules. L'actriu està a punt de publicar les seves memòries, Love, Pamela, un llançament que anirà acompanyat de l'estrena el 31 de gener d'un documental a Netflix sobre la seva vida, Una historia de amor. L'avançament del llibre ha generat rebombori: la protagonista de Los vigilantes de la playa ha acusat l'actor còmic Tim Allen d'haver-se exhibit despullat davant d'ella mentre rodaven la sèrie familiar Un chapuzas en casa durant els anys 90.

"El primer dia de rodatge, sortia del camerino i el Tim era al passadís amb barnús. Va obrir el barnús i es va exhibir, completament nu. Va dir que era just, perquè ell m'havia vist despullada. «Ara estem empatats», va dir. Jo vaig riure de forma nerviosa", explica Anderson en un fragment del llibre al qual ha tingut accés Variety. El comentari d'Allen faria referència al fet que l'actriu va començar la seva carrera a Hollywood posant per a Playboy. Quan haurien passat els fets, el protagonista d'Un chapuzas en casa tenia 37 anys i Anderson 23.

En declaracions a Variety, Allen ha negat taxativament haver mostrat el penis a Anderson.

Pamela Anderson en el 'set' d'Un chapuzas en casa'

Un chapuzas en casa, comèdia sobre un pare de família que és un manetes, va ser un dels primers treballs d'Anderson com a actriu. La canadenca va sortir a la sèrie durant les dues primeres temporades, però la va acabar deixant per protagonitzar Los vigilantes de la playa. Va ser gràcies a aquesta última ficció que Anderson es va fer coneguda mundialment.

Amb el llibre Love, Pamela, l'actriu explicarà el seu ascens a la fama després d'abandonar el petit poble del Canadà on va néixer. Anderson també parlarà de la minisèrie Pam & Tommy, que recrea l'escàndol que es va generar quan es va filtrar un vídeo domèstic on apareixien ella i el seu marit, Tommy Lee, mantenint relacions sexuals. L'actriu no ha volgut mai que es fes una sèrie sobre aquest capítol de la seva vida i es va negar a reunir-se amb Lily James, que la interpretava a la ficció.

stats