PALMA
Societat 24/01/2019

Tres entitats demanen l'obertura de la porta d'accés al parc de les Estacions

Asseguren que els pilons que ha instal·lat l'Ajuntament de Palma bloquegen l'accés de l'entrada sud del parc

Aina Riera Serra
1 min
El col·lectiu Palma Verda reclama l'apertura completa de la porta d'accés al parc de Ses Estacions

PalmaTres entitats ciutadanes, Biciutat, Vianants en lluita i el col·lectiu Palma Verde han denunciat el bloqueig de l'entrada sud al parc de les Estacions de Palma. Asseguren que uns pilons de pedra, col·locats pel departament de Seguretat Ciutadana per evitar atemptats terroristes, impedeixen obrir la portassa d'aquest accés. Es queixen que els vianants i els ciclistes no poden transitar lliurement ni accedir de manera fàcil al parc.

"Aquest és un problema que afecta a usuaris i a ciclistes per això volem que totes les àrees implicades solucionin el problema", declara José Javier Mascarell , portaveu de l'entitat. Segons Mascarell, fa més d'un any que demanen a l'Ajuntament de Palma que retiri aquests pilons però de moment no els han donat cap resposta efectiva.

Javier Mascarell explica que, fins ara, el regidor d'Infraestructures i Accessibilitat, Rodrigo Romero, s'ha justificat dient-los que el tema depèn de tres àrees (Infraestructures, Mobilitat i Seguretat Ciutadana) i que s'han de coordinar entre elles per trobar una solució.

Des de Seguretat Ciutadana informen que una comissió es reunirà aviat per plantejar la col·locació actual dels pilons a tota la ciutat i tractar els possibles canvis que s'hagin d'efectuar. Així i tot, no han informat de la data concreta d'aquesta trobada.

D'altra banda, el col·lectiu Palma Verda lamenta la manca de comunicació amb l'Ajuntament i assegura que la regidora Angélica Pastor no li ha respost cap dels correus que li ha enviat.

stats