Societat 24/06/2020

Palma tanca les platges sense incidents en una nit de Sant Joan atípica

13 municipis de Mallorca han prohibit l'accés a les platges per evitar les aglomeracions

Ara Balears
1 min
Agents de la Guàrdia Urbana controlant, aquest matí, l'accés a les platges

PalmaLa Policia Local de Palma ha tancat a les 19 h, tal com va informar l'Ajuntament de Palma, sense incidents i amb comprensió per part dels banyistes i visitants. Segons ha informat l'Agència Efe, tampoc no s'ha produït cap accident durant les primeres hores de la revetla i els ciutadans han complert les mesures dictades per Cort per evitar el risc de contagis de coronavirus.

El tancament afecta totes les platges de la ciutat: Cala Major, Can Pere Antoni, el Molinar, Ciutat Jardí, Cala Estància, el Penyón, tota la platja de Palma (des del balneari 15 i fins al balneari número 1) i el Racó de Can Ripoll (antic balneari 0). A més, la policia també ha tancat diferents zones del carrer del Vicari Joaquim Fuster, l'espai del costat del Club Nàutic Cala Nova, la cala del dic de l'Oest, l'espai de litoral situat enfront de l'hospital Sant Joan de Déu, el Carnatge i el Clot de Bernadet.

Cal recordar que Palma no és l'únic municipi amb l'accés vedat a les platges. En total són 13 les localitats costaneres de Balears que han tancat les platges: Palma, Alcúdia, Campos, Calvià, Felanitx, Muro, ses Salines, Eivissa, Capdepera, Llucmajor, Santanyí, Escorca i Sant Llorenç.

stats