Societat 03/10/2019

Oriol Bonnín, Doctor Honoris Causa pels seus mèrits científics i socials

El cirurgià cardíac ha plantat una olivera com a símbol de la pau i ha signat el llibre d’honor de la UIB

Ara Balears
1 min
Oriol Bonnín és nomenat doctor honoris causa per la UIB

PalmaEl doctor Oriol Bonnín ja és oficialment Doctor Honoris Causa de la Universitat de les Illes Balears. El mes d'abril, el Consell de Govern de la Universitat de les Illes Balears es va reunir en una sessió ordinària i el van nomenar amb aquest títol pels seus mèrits científics, socials i de vinculació amb les Illes Balears. Aquesta candidatura va ser una proposta de la Facultat de Medicina i de l’Institut Universitari d’Investigació en Ciències de la Salut, IUNICS.

Aquest dijous s'ha dut a terme l'acte d'investidura de Bonnín, en el qual ha plantat una olivera com a símbol de la pau i ha signat el llibre d’honor de la UIB. A l'acte hi han estat presents els padrins, la doctora Margalida Gili i el doctor Fèlix Grases, el degà de la Facultat de Medicina, el doctor Miquel Àngel Roca, i el rector de la UIB, el doctor Llorenç Huguet.

Durant la seva vida professional el doctor Bonnín ha intervingut als quiròfans més de 10.000 pacients amb patologies cardíaques, més de 7.000 dels quals són persones que resideixen a les Illes Balears. Durant els anys de servei a la sanitat pública balear a l’Hospital Universitari Son Dureta i posteriorment a l’Hospital Universitari Son Espases, el servei que va crear i que dirigia va ser distingit set vegades amb el premi IASIST del Ministeri de Sanitat i Consum com a millor centre assistencial de tercer nivell de l’Àrea del Cor.

stats