Ruptura

«'Oops!... I did it again'»: Britney Spears se separa per tercera vegada

La cantant i el model Sam Asghari acaben el seu matrimoni de 14 mesos després de temps de fortes discussions

2 min
Britney Spears  està embarassada

BarcelonaBritney ho ha tornat a fer. La cantant i el seu marit, Sam Asghari, han posat punt final a mesos de turbulències. La notícia es va fer pública aquest dimecres després que el digital TMZ publiqués que la parella no només s'hauria separat, sinó que també tindrien pensat el procés de divorci després de poc més d'un any casats. Aquesta és la tercera separació de Britney i el segon matrimoni més llarg de la cantant: 14 mesos. De moment cap de les dues parts s'ha pronunciat, tampoc els respectius representants. Però ja des del febrer que en el cercle més íntim de la cantant hi havia malestar per les "discussions molt pujades de to" de la parella, un fet que fins i tot havia fet plantejar als amics iniciar algun tipus d'intervenció perquè estaven preocupats pel benestar de la cantant, tal com ha avançat la web.

Asghari feia temps que ja no freqüentava la casa de la cantant a les nits. A més, se sabia que la parella havia arribat a les mans i feia temps que no publicaven cap fotografia junts, tampoc per felicitar-se el seu primer any de casats. Ara l'iranià hauria marxat de casa de la cantant definitivament i probablement "és qüestió de temps que demani el divorci", segons una font propera a Asghari. Segons ha apuntat la revista People, un dels principals motius que hauria causat la ruptura seria una possible infidelitat per part de la de Mississipi.

L'inici de la història com a parella es remunta al 2016 quan el model va participar en el videoclip de la cançó de Spears Slumber party. Va ser llavors quan van començar la relació i també els maldecaps per alliberar-se de la tutela paterna de la cantant. Durant la llarga batalla familiar i judicial entre James Parnell Spears i la seva filla, Asghari va ser un pilar fonamental. El marxandatge amb lletres de cançons seves, la popularització del #FreeBritney a les xarxes i el posicionament directe contra el seu pare declarant que tenia "zero respecte per algú que intenta controlar la relació", van acabar donant els seus fruits. L'any 2021 la cantant es va alliberar del control patern i va poder comprometre's amb Asghari. Però tot i el gran casament, celebrat davant de Madonna, Selena Gomez, Paris Hilton, Drew Barrymore i Donatella Versace, la seva relació no ha acabat a bon port.

Segons fonts properes a Asghari, el model estaria iniciant els tràmits de divorci, que podrien ser complicats per l'acord econòmic que està en joc. Tot i que Britney va blindar els seus actius en l'acord prenupcial, segons la revista TMZ és possible que Britney hagi de donar un xec a Sam per resoldre el conflicte, almenys econòmicament. La cantant d'Oops!... I did it again farà front a la tercera separació. La primera separació va ser el 2004 amb el seu amic de la infància Jason Alexander, amb qui va estar 55 hores casada; el mateix any es va casar amb Kevin Federline i en els gairebé tres anys que van estar junts van tenir dos fills, Jayden, de 17 anys, i Sean, de 16.

stats