Aeroport
Societat 27/03/2024

Nova jornada de caos als controls de seguretat de Son Sant Joan

Aena assegura que el pas pel control ja és "fluit"

ARA Balears
1 min
Cues de gent col·lapsen els controls de seguretat.

PalmaL'aeroport de Palma viu una nova jornada de caos als controls de seguretat en plena operació sortida per Setmana Santa. Aquesta situació ja es va produir divendres passat i, segons han avançat mitjans locals, fonts de l'aeroport confirmen una vaga de zel del personal de seguretat de Trablisa, fet que la mateixa empresa nega. Pel que fa al caos que viu Son Sant Joan aquesta jornada, l'accés als controls s'ha vist col·lapsat des de primera hora. Això no obstant, Aena ha informat que el pas pel control ja és "fluït" i que s'espera que continuï així durant el dia.

Davant la situació, diverses aerolínies han estat advertint aquests dies que els passatgers arribin a l'aeroport amb almenys tres hores d'antelació per evitar perdre el vol a causa de la dificultat per passar a temps el control de seguretat.

Cal tenir en compte que divendres, tot i que fonts de l'aeroport atribuïen la situació a una possible vaga de zel no comunicada, el comitè d'empresa dels treballadors de Trablisa ho va negar. De fet, en un comunicat emès dilluns, l'empresa apuntava com a causa de les coes i esperes la manca de previsió i organització d'Aena. Amb aquesta, ja són tres les jornades de col·lapse que ha viscut l'aeroport de Palma des de divendres, ja que diumenge es va viure una situació similar.

stats