Societat 15/04/2020

El covid-19 no modifica les dates del final de curs universitari ni afecta l'avaluació

El conseller d'Educació destaca com a objectiu "minimitzar l’efecte de la suspensió de les classes presencials"

Ara Balears
1 min
El conseller d’Educació, Universitat i Recerca, Martí March, i el director general de Política Universitària i Recerca, Josep Lluís Pons

PalmaEl curs universitari acabarà en els terminis establerts i hi haurà avaluació. Aquestes són les idees principals de la Conferència general de política universitària. La reunió s’ha mantingut aquest dimecres a través de videoconferència amb la participació del ministre d’Universitats, Manuel Castells, i dels respresentants autonòmics, entre ells el conseller d’Educació, Universitat i Recerca, Martí March, qui ha destacat que l'objectiu ha de ser “minimitzar l’efecte de la suspensió de les classes presencials a la Universitat sobre l’alumnat”.

March ha proposat crear grups de coordinació per abordar reptes de futur. En aquest sentit, ha recalcat vies com la digitalització, la semipresencialitat i l’educació a distància com a fites clau per a aquest objectiu. A més, ha recordat la proposta que ja es va plantejar de reforçar la política de beques i ajuts per pal·liar les conseqüències de l’epidèmia.

El director general de Política Universitària i Recerca, Josep Lluís Pons, qui també ha participat en la videoconferència, ha recalcat que “cap estudiant no s’ha de veure afectat per aquesta situació excepcional”. Pons veu la situació actual com “una oportunitat per millorar el model d’aprenentatge en el sistema universitari”.

stats