Famosos
Societat 31/01/2023

Nicole Kidman: "Loving Mallorca"

L'actriu, juntament amb Zoe Saldana, es troba a Mallorca per al rodatge de la sèrie 'Lioness'

ARA Balears
1 min
Un dels moments del vídeo compartit per l'actriu

PalmaNicole Kidman (Hawaii, 1967), està gaudint aquestes setmanes dels paisatges que ofereix la nostra illa. L'actriu es troba a Mallorca amb motiu del rodatge de la sèrie 'Lioness', de la que encara no se'n coneixen massa detalls. Juntament amb Kidman, la sèrie també compta amb l'actuació de Zoe Saldana, coneguda pels seus papers a Avatar, Guardianes de la Galaxia o Colombiana.

Precisament aquest dimarts les dues actrius han encès les xarxes amb un vídeo en el qual es diverteixen pronunciant Mallorca durant el rodatge de la sèrie. "On som?", pregunta Saldana, mentre que Kidman respon en anglès "Estem a Mallorca".

Zaldana reconeix que l'actriu australiana "sona sexy" i el vídeo acaba amb les dues actrius dient que reprenen el rodatge per convertir-se en "badasses".

Cal destacar que Kidman també ha publicat diverses fotografies sota la frase "Loving Mallorca", en les que se la veu passejant pels carrers de Valldemossa, on ha visitat la cel·la de Chopin, i des d'on ha gravat diversos vídeos que ha compartit als seus stories.

stats