Societat 05/12/2019

Nadal nega haver rebut cap tracte de favor en la construcció de la seva acadèmia

El tennista ha carregat contra el batle de Manacor per haver-lo acusat de "viure al marge del municipi"

Ara Balears
1 min
Rafa Nadal / BALLESTEROS / EFE

PalmaRafel Nadal ha negat haver rebut cap tracte de favor en la construcció de la seva acadèmia ni en la modificació del permís d'amarrament de Portocristo per al lloc on deixarà el seu catamarà, segons ha informat el mateix tennista en una carta oberta publicada a Manacor Notícies.

El tennista ha assegurat que el projecte per construir el centre esportiu s'ha fet d'acord amb les exigències de la llei i gràcies que "la majoria parlamentària va considerar de manera democràtica que aquest projecte estratègic per a Mallorca tindria molta més força si es feia mentre jo estava en actiu, ja que se'n multiplicaria la repercussió".

Respecte del permís d'amarrament de Portocristo, Nadal exposa que ha actuat "sempre com un soci més dels 300 que formam el Club Nàutic de Portocristo, complint tots els processos legals habituals".

Nadal també ha carregat contra el batle de Manacor per haver-lo acusat de "viure al marge del municipi". El tennista ha assegurat que haver de llegir i sentor això resulta "molt ofensiu i dolorós". "Segurament hi ha gent a qui no li agrada com duc el nom de Manacor per tot el món, però crec que no hi ha cap dubte que m'he esforçat per fer-ho de la millor manera possible", diu.

El tennista balear conclou el comunicat dient que "he callat durant molt de temps, però no m'agrada entrar en determinades polèmiques. Només volia expressar el meu sentiment de dolor i decepció amb determinats temes i dir-vos el que pens".

stats