Societat 22/08/2019

Platja de Muro, Santa Ponça i Cala Millor, estrelles d'Instagram

Les tres platges mallorquines es troben entre les deu que més han crescut en aquesta xarxa social durant l'estiu

Ara Balears
1 min
Platja de Santa Ponça

PalmaLa platja de Muro, Santa Ponça i Cala Millor se situen entre les deu platges amb major creixement pel que fa a la seva presència a Instagram, segons dades aportades per un estudi elaborat per la plataforma de lloguer vacacional Holidu. La llista la completen tres platges de Canàries, dues de la costa andalusa i Zarautz, del País Basc.

Després de comparar el nombre de fotografies de més de 500 platges amb més de 3.000 fotografies etiquetades, Tossa de Mar, a Girona, se situa com la de major creixement, amb un 108% respecte de l'estiu anterior, amb un total de 1.500 imatges al hashtag #tossademarbeach.

Santa Ponça se situa en el segon lloc, amb un 97% d'increment i quasi 2.000 fotografies etiquetades com #santaponsabeach. La Platja de Muro, però, és la que registra amb gran diferència el nombre més gran de fotografies, ja que l'etiqueta #playademuro arriba quasi a les 50.000, un 51% més que les 30.655 de l'any passat. Cala Millor, amb la denominació #calamillorbeach, s'apropa a les 6.000 imatges, un 53% d'augment respecte del 2018.

Corralejo, el Cotillo i Cofete són les tres platges canàries d'aquest rànquing. Torremolinos i Barrosa, d'Andalusia, i Zarautz, del País Basc completen el llistat.

stats