Societat 02/08/2019

La desgràcia es perpetua entre els Kennedy: mor una néta de Robert F. K. als 22 anys

Segons el 'New York Times', la jove ha mort en un immoble de la família a Hyannis, a Massachusetts

Ara
2 min
Mor, Saoirse Hill Kennedy, una néta de Robert F. Kennedy als 22 anys

BarcelonaSaoirse Kennedy Hill, neta de Robert F. Kennedy, germà de l'expresident John F. Kennedy, ha mort aquest dijous en un habitatge de la família a Hyannis, a l'estat de Massachusetts, segons ha informat el 'New York Times'. La informació ha sigut confirmada per la família a través d'un comunicat difós per diversos mitjans.

"Els nostres cors estan destrossats per la pèrdua de la nostra estimada Saoirse. La seva vida era plena d'esperança, promeses i amor", afirmen en el text, en què afegeixen que "es preocupava profundament pels seus amics i familiars, especialment per la seva mare Courtney, el seu pare Paul, la seva madrastra Stephanie i la seva àvia Ethel".

Els equips d'emergències van rebre una trucada dijous a la tarda des de la vila portuària de Hyannis, però quan hi van arribar ja no van poder fer res. La víctima es trobava en aturada cardíaca. Hill va ser traslladada a l'Hospital de Cape Cod, on els metges només van poder certificar la seva defunció. Les autoritats han obert una investigació per aclarir els fets i conèixer el veritable motiu de la mort de la filla de Courtney Kennedy Hill –cinquena filla dels onze que va tenir Robert F. Kennedy amb la seva dona, Ethel– i Paul Michael Hill.

Antecedents de malalties mentals

Tot i que no era un personatge públic enormement famós, sí que havien transcendit abans alguns problemes personals seus. En part, perquè ella els havia fet públics. Durant la seva estada a l'Acadèmia Deerfield fa tres anys, va escriure un article per al diari estudiantil sobre la seva lluita contra la depressió i sobre les malalties mentals. També va revelar que va ser agredida sexualment per un amic durant el seu tercer any allà i que va intentar suïcidar-se. Alguns mitjans han especulat que la seva mort es deu a una sobredosi sense citar els orígens d'aquesta informació.

Una nissaga en desgràcia

La tragèdia ha anat sempre lligada a la família Kennedy, que ha perdut molts membres en tràgiques circumstàncies. A banda del conegut magnicidi que va acabar amb la vida de JFK, el seu germà Robert -candidat presidencial i el senador nord-americà- també va ser assassinat, només cinc anys després. Joseph P. Kennedy Jr, germà d’aquests, va morir en la Segona Guerra Mundial. Kathleen Cavendish, també germana d’ells, va morir en un accident aeri el 1948. John Jr., fill de J.F.K., va morir en un accident aeri el 1999 davant la costa de Martha’s Vineyard, amb la seva dona (03) i la germana d’aquesta a bord. David Anthony, fill de Robert, va perdre la vida d’una sobredosi als 28 anys i, Michael, també fill de Robert, va morir als 39 anys en un accident d’esquí.

stats