Societat 17/08/2021

Mor un motorista atropellat per un cotxe a Llucmajor

La Guàrdia Civil investiga si un ciclista que circulava per la carretera en aquell moment va poder contribuir que es produís l'accident

ARA Balears
1 min
Una ambulància del SAMU.

PalmaUn motorista de 35 anys ha mort aquest dilluns vespre després que un cotxe l'hagi atropellat davant el molí de Can Pere, a Llucmajor, segons ha informat el SAMU 061. A més de la víctima, a la moto també hi anava un altre home de 42 anys, que ha resultat ferit lleu.

Després de rebre l'avís de l'accident, que es va produir a les 22.35 h, agents de la Guàrdia Civil, de la Policia Local de Llucmajor i personal sanitari varen anar fins al lloc dels fets. Encara que varen intentar reanimar la víctima, el motorista tenia lesions molt greus i no varen poder fer res per salvar-li la vida.

La Guàrdia Civil està investigant si la presència d'un ciclista que circulava per la carretera en aquell moment va poder contribuir que es produís l'accident.

Precisament, l'altre ocupant ha explicat que es van trobar un ciclista i que quan el van intentar esquivar van caure de la moto. Va ser en aquell moment que, segons el testimoni, el cotxe, que venia en direcció contrària, va atropellar la víctima. Segons el cos policial, el conductor del cotxe va donar negatiu en el control d'alcoholèmia.

stats