Succés
Societat 31/07/2022

Mor una jove que va estar tres mesos en coma després d'una operació de cirurgia estètica

Un jutjat de Madrid investiga els doctors que varen fer-li l'operació per un presumpte delicte de lesions imprudents

ARA Balears
1 min
Façana de l'hospital La Paz, on la dona va estar ingressada en coma.

PalmaSilvia Idalia Serrano, una jove resident a Palma que va estar durant tres mesos en coma després de sotmetre's a una cirurgia estètica, ha mort aquest dissabte, segons han informat a Europa Press fonts del seu entorn. Silvia es va sotmetre el 26 d'abril a diverses intervencions en una mateixa operació feta dins un dels centres de la clínica CEME.

L'endemà, li varen donar l'alta malgrat que tenia forts dolors, els quals, segons la clínica, eren normals. Finalment, la jove va ingressar a l'UCI de l'Hospital Universitari de La Paz amb una infecció greu que va derivar en un coma induït, del qual va despertar fa unes setmanes amb una lleu millora.

La família de l'al·lota ha portat el cas als tribunals per un delicte de lesions per imprudència greu. El cas l'està portant el Jutjat d'Instrucció número 46 de Madrid, que investiga tant el cirurgià que va fer l'operació com l'altre facultatiu per un presumpte delicte de lesions imprudents.

Des de la clínica mantenen que l'operació es va desenvolupar sense cap complicació i sostenen que tot va sortir correcte. En aquesta línia, asseguren que desconeixien el motiu pel qual la dona es va infectar d'un bacteri que li va produir seqüeles greus.

stats