Obituari

Mor inesperadament el pare d'Albert Rivera

Malú també ha volgut acompanyar la seva antiga família política en la pèrdua d'Agustín Rivera

1 min
Albert Rivera al tanatori de Vélez Málaga.

BarcelonaDesprés de les seves mediàtiques vacances, Albert Rivera està vivint un mal moment arran de la mort del seu pare. Agustín Rivera, de 71 anys i sense cap malaltia prèvia, va patir una inesperada complicació coronària que va provocar-li la mort aquest diumenge.

Quan l'advocat de Barcelona va saber la notícia era de vacances al Regne Unit, una escapada que ha hagut d'anul·lar per volar fins a la ciutat on viuen els seus pares, Màlaga. Allà tota la família Rivera ha rebut el condol d'amics i coneguts per la pèrdua, també el de la cantant i antiga parella de l'exlíder de Ciutadans Malú. L'artista sempre ha mantingut una relació molt bona amb la família del pare de la seva filla, també després de la separació que es va produir fa escassos dos mesos. Tant és així que les polèmiques romàntiques de Rivera no han condicionat Malú a l'hora d'acompanyar la seva exparella i la seva exsogra, María Jesús Díaz, amb els quals ha estat al tanatori.

De fet, fa pocs dies la cantant va fer les primeres declaracions després de les fotografies d'Albert Rivera, primer amb Aysha Daraaui i després amb Carla Cotterli, admetent que "hi ha vegades que creus en alguna cosa i lluites per allò amb totes les forces. Però a vegades no es dona. I no és culpa de ningú, no és dolent ni bo, simplement passa". També va voler fer una subtil referència al comportament de Rivera declarant que "les coses s'han de fer bé, encara que evidentment és molt més fàcil començar una relació que sortir-ne. Però quan te'n vas d'un lloc convé recordar com hi vas entrar".

stats