Societat 29/04/2019

Un model brasiler cau fulminat mentre desfilava (però la festa no s'atura)

Tales Cotta, de 26 anys, es va desmaiar en plena passarel·la durant la São Paulo Fashion Week

Ara
2 min
Tales Cotta

Barcelona"Acaba de morir una persona i esteu aquí com si la vida no valgués res", va cridar un artista vestit de daurat des de la passarel·la durant la desfilada de cloenda dissabte a la nit de la 47 edició de la Setmana de la Moda de São Paulo, el principal esdeveniment del sector de la moda al Brasil. Segons recull Efe, el cantant va dirigir aquestes paraules al públic durant la desfilada de la col·lecció de la marca Cavarela per criticar la decisió de l'organització de continuar amb l'esdeveniment després de la mort d'un model de 26 anys, Tales Cotta, que va caure fulminat mentre desfilava tot just unes hores abans.

Cotta, que era model de l'agència Base MGE, va patir un desmai i va quedar estès a la passarel·la quan desfilava vestint les confeccions de la marca Ocksa. El jove va rebre atenció mèdica a la passarel·la mateix i va ser portat amb vida a un hospital, però no ho va resistir i va morir quan era atès pels metges.

Tales Cotta, estès al terra en plena passarel·la

Encara que l'organització de l'esdeveniment assegura que va tenir alguns dubtes, finalment la programació va continuar amb normalitat i es van celebrar les dues desfilades que quedaven, de les marques Ponto Firme i Cavalera. Durant aquesta última desfilada diversos artistes van sortir a la passarel·la per animar la desfilada amb les seves cançons, però un d'ells va decidir canviar l'actuació programada per fer un al·legat contra el que estava passant en aquell moment.

"No hauríeu de ser aquí, no hauríem de ser aquí", va cridar assenyalant el públic, i va afegir: "Acaba de morir una persona i sou aquí com si la vida no valgués res". Segons després va abandonar la passarel·la, a diferència de la resta d'artistes, que van seguir asseguts en un sofà mentre transcorria la desfilada.

stats