Rolling Stones
Societat 21/08/2023

Mick Jagger va tornar a celebrar el 80è aniversari, aquest pic a Eivissa

El líder dels Rolling Stones ho va fer envoltat d'amics com Leonardo di Caprio, però sense la seva filla Jade, resident a l'illa

Esther Cabezas
2 min
Mick Jagger

EivissaMick Jagger continua celebrant el 80è aniversari. Segons ha pogut saber l’ARA Balears, ho va tornar a fer la setmana passada a Eivissa amb una festa per a multitud de convidats que va tenir lloc a una de les vil·les de luxe de l'illa i que va transcórrer amb gran secretisme. Tots els que hi van assistir, convidats i treballadors, es van veure obligats per l'organització a tapar les càmeres dels telèfons i durant tota la festa va estar-ne "totalment prohibit" l'ús per respectar la intimitat de tots els assistents. 

Així i tot, l’ARA Balears ha pogut saber que a la celebració no hi va faltar l'actor de Hollywood i gran amic del cantant Leonardo di Caprio, que viatjà a Eivissa uns dies abans de l'esdeveniment. Di Caprio ja va ser present a la festa que el líder de Rolling Stones va oferir el mes juliol al Chelsea Physic Garden de Londres, tal com publicava el 27 de juliol el Daily Mirror. El digital Mail Online publicava també en aquella data que hi va haver "una altra festa privada“ al club nocturn Embargo República, d'estil cubà, a Chelsea, que “va incloure ballarins amb poca roba i una banda en viu actuant en un recinte ple". El cantant, segons la publicació, en aquella ocasió es va declarar "realment feliç" per haver tingut la companyia de la seva família i amics, que "van volar a Londres des de tot el món per ser-hi en un dia tan especial". Així, amb la d’Eivissa, ja són almanco tres les vegades que Mick Jagger ha celebrat les vuit dècades de vida.

Els eivissencs estan acostumats a la presència dels Jagger a l’illa, ja que la filla gran del cantant, Jade, hi posseeix diverses propietats i hi passa llargues temporades des de fa molts anys. En aquesta ocasió i a diferència de les anteriors celebracions del 80è aniversari del cantant, però, Jade no va poder assistir a la festa del seu progenitor perquè, segons ha comentat al seu cercle més proper, en aquests moments “no pot viatjar a Espanya".

Mick Jagger, líder dels Stones, és pare de vuit fills. La major és, precisament, Jade, la mare de la qual, Bianca, una activista de Nicaragua, es casà amb el cantant a Bali el 1971. Després ho va fer amb quatre dones més. Amb la segona esposa, la model texana Jerry Hall, va tenir quatre filles, i en aquesta època en va tenir un altre d'una relació paral·lela, Lucas. Més endavant, Jagger va mantenir una relació amb la dissenyadora L'Wren Scott, ja morta. Des del 2014 la seva parella és Melanie Hamrick.

En una entrevista recent amb The Sunday Times, el cantant admetia que els excessos als quals arrossega el rock & roll "no són aptes per a septuagenaris" i comentava que "tot el que requereixi molta energia a aquesta edat és, realment, forçar les coses". Això no obstant, no només és la tercera vegada, que se sàpiga, que ha celebrat el 80è aniversari, sinó que amb motiu del 60è aniversari de la banda, el 2022, el grup va fer una gira europea, Sixty, que va ser tot un èxit. I el 10 de febrer passat van treure una nova versió en directe dels seus grans èxits amb GRRR Live!, que és el seu darrer treball publicat. Els Stones han venut més de 200 milions de discos i han publicat 24 àlbums. 

stats