Societat 01/05/2020

Més de 10.000 vehicles identificats a les carreteres aquest dijous

L'objectiu dels controls és evitar els desplaçaments innecessaris i els trasllats a segones residències

Ara Balears
1 min
Un dels controls de la Guàrdia Civil

PalmaLes forces i cossos de seguretat de l'Estat, en coordinació amb les policies locals de Balears, han identificat aquest dijous 12.400 persones i 10.900 vehicles en els diferents controls que s'han fet a la carretera i la via pública de l'Arxipèlag. L'objectiu d'aquests punts de vigilància és simple: evitar els desplaçaments innecessàris i els trasllats a segones residències.

En concret, la Guàrdia Civil ha verificat prop de 8.500 vehicles i ha identificat més de 9.500 ciutadans en els punts de vigilància, mentre que la Policia Nacional i la Policia Local han fet més de 80 controls a tot l'Arxipelag.

Segons la Delegació del govern, els agents han aixecat aquest dijous 467 actes administratives a Balears, totes elles per incomplir les mesures de restricció acordades per l'estat d'alarma. En concret, 174 han estat a Palma, 25 a Eivissa i 7 a Maó.

Per altra banda, cal destacar que d'ençà que s'inicià l'estat d'alarma la xifra de denúncies per desobediència a la Comunitat ascendeix a 14.400.

stats