Succés
Societat 28/05/2024

Més de 40 persones apallissen tres joves a Son Gotleu

Poc després es va muntar un gran enfrontament entre la Policia Nacional i veïns del barri de Palma

ARA Balears
1 min
Policia Nacional a les portes de l'edifici de cinc plantes del carrer Santa Florentina, 26, de Son Gotleu

PalmaTres joves van resultar ferits en una brega multitudinària al barri de Son Gotleu (Palma). Segons ha detallat la Policia Nacional, a través d'una nota de premsa, els tres joves estaven asseguts en un banc quan, per causes que encara es desconeixen, més de 40 persones es van dirigir cap a ells amb pals i objectes contundents i els van apallissar. Quan els agents van arribar al lloc dels fets van trobar els tres joves ferits i els van traslladar a un centre hospitalari on continuen ingressats.

Un cop estabilitzats, els ferits van intentar esclarir els fets i esbrinar qui havia participat en l'atac i l'agressió, però es van trobar una resposta inesperada. Un gran grup de persones va tallar el carrer amb contenidors i va començar a incendiar-los i llançar-los a la Policia Nacional. Davant aquest fet, els agents van demanar reforços i van actuar contra els que eren a les barricades llançant-los objectes de tota mena.

Quan van aconseguir calmar la situació, els Bombers de Palma van haver d'actuar per extingir l'incendi a un dels contenidors i els agents van trobar una quarta persona ferida d'una cama durant l'altercat.

stats