Societat 09/11/2021

Més de 35 assistents participen en la 2a Jornada de Formació i Innovació per a mitjans de proximitat a les Balears

Experts en mitjans d'informació han intercanviat experiències i han presentat casos d'èxit

ARA Balears
1 min
L'acte s'ha fet a la sala d'actes de l'Arxiu del Regne de Mallorca.

PalmaLa II Jornada de Periodisme de Proximitat, organitzada per la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Balears, juntament amb la direcció executiva de l'AMIC, ha tingut més de 35 assistents. Sota el títol 'Aprenentatges, noves eines tecnològiques i noves oportunitats per modernitzar els mitjans de proximitat impresos i digitals en català', doctors i experts en mitjans d'informació de proximitat han pogut intercanviar experiències i presentar casos d'èxit.

L'acte, que s'ha fet aquest dilluns a la Sala d'actes de l'Arxiu del Regne de Mallorca, ha estat inaugurat per la directora general de Política Lingüística del Govern, Beatriu Defior. "Volem contribuir a aquestes jornades perquè el català serveixi com a instrument d'interpretació del món", ha destacat Defior.

Per part seva, el president d'AMIC Illes Balears, Ramon Grau, ha remarcat que "l'associació té una força indiscutible: la premsa de proximitat, la qual té una riquesa basada en la diversitat i pluralitat. Els mitjans han d'informar la gent d'un territori sobre el que els preocupa, adaptant-se als nous hàbits digitals".

A l'acte hi han presentat ponències Pepe Cerezo, consultor expert en estratègia i transformació digital d'empreses de comunicació, i Genís Roca, director del postgrau en transformació digital de la Universitat Pompeu Fabra, president de la Fundació.cat i especialista en processos de transformació empresarial, desenvolupament de negoci i cultura digital. Hi han participat també representants de mitjans de comunicació d'arreu de les Illes.

stats