Societat 25/05/2022

Menorca oferirà 203 places per treballar a l'Administració pública

Unes 123 places seran exclusivament per a la màxima institució insular

Iván Martín
1 min
Susana Mora i Noemí Gomila, presidenta i consellera de Menorca.

MAÓEl Consell de Menorca ha aprovat l'oferta pública d'ocupació d'estabilització laboral extraordinària de 203 places entre la institució, el Consorci de Residus i Energia, el Consorci Sanitari i el Consorci per a la Protecció de la Legalitat Urbanística en Sòl Rústic. Així ho ha anunciat aquest matí en roda de premsa la presidenta, Susana Mora: "Aquest procés és una aposta decidida per la contractació indefinida i de qualitat. Estem segurs que, gràcies a la millora de les condicions laborals dels nostres treballadors, estam millorant també els serveis públics que oferim a la nostra ciutadania".

Per la seva banda, la consellera de Serveis Generals, Noemí Gomila, ha recordat que el Consell ha tingut fins ara una alta temporalitat dels treballadors "a causa de la manca de processos d'oferta pública i de les normes restrictives de l'Estat, com la llei Montoro".

L'objectiu de la reforma és que el Consell se situï en uns percentatges de temporalitat estructural per sota del 8%. Per assolir-ho, es convocaran 203 places, de les quals 124 corresponen al Consell Insular, 70 al Consorci Sociosanitari, 5 al Consorci de Residus i Energia i 4 al Consorci per a la Protecció de la Legalitat Urbanística en Sòl Rústic.

Segons el calendari previst, les convocatòries d'aquestes places es realitzaran abans del 31 de desembre de 2022 i es preveu que la finalització de tot aquest procés sigui abans del 31 de desembre de 2024.

stats