Societat 17/05/2021

Menorca explicarà a Fitur les seves fortaleses com a destí de rodatge audiovisual

Consideren que les imatges que ofereix l'illa poden atreure el sector

Iván Martín
1 min
L'anunci d'Estrella Damm amb Mario Casas és l'últim amb Menorca de protagonista.

MaóLa Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) apostarà a Fitur per presentar l'illa com un destí idoni per a la realització de projectes audiovisuals. La gerent de la FFTM, Elena Costa, ha assegurat que mantindran diverses reunions amb professionals del sector audiovisual per a traslladar les potencialitats de l'illa en aquest àmbit: "Volem aprofitar aquests dos anys per apostar per la Menorca Film Commission. L'illa és un plató a l'aire lliure i moltes productores s'han interessat a poder rodar. Són accions sostenibles i generen una important repercussió econòmica".

Costa ha admès que l'edició de Fitur 2021 és "atípica" i que el fet de celebrar-se aquest mes pot resultar "més complicat" per l'absència d'empresaris i agents que "ja estan centrats plenament en la temporada turística". A més, la gerent de la FFTM ha insistit en el missatge que pretén traslladar Menorca a Madrid: "Som un destí segur a l'àmbit sanitari i ens diferenciem per la sostenibilitat, una aposta amb la qual portem treballant des de fa dècades. Oferim poca massificació, naturalesa, humilitat i una manera de fer molt particular, però professional".

Finalment, Costa ha recordat els altres eixos de promoció turística com la candidatura Menorca Talaiòtica, la Regió Gastronòmica Europea 2022, el turisme actiu, així com el d'observació d'estrelles (Starlight).

stats