Societat 02/11/2021

Menorca augmentarà una freqüència amb el Regne Unit la pròxima temporada

El mercat alemany també presenta indicis de recuperació

Iván Martín
2 min
Responsables de la FFTM a l'espai de Menorca a Londres.

MAÓMenorca incrementarà en una freqüència les connexions aèries amb el Regne Unit la pròxima temporada turística en comparació amb les del 2019. Així ho ha assegurat la presidenta de la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM), Susana Mora, després de fer reunions amb els principals touroperadors, en el marc de la primera jornada de la World Travel Market (WTM) de Londres.

Dos dels tres principals touroperadors, TUI i Jet2 Holidays, han confirmat una programació de vols superior a la de fa dos anys. En el cas de la companyia Jet2, les operacions començaran el 8 d'abril i es mantindran, com a mínim, fins a final d'octubre, amb una oferta de seients un 20% superior a la programació de la temporada del 2019. L'aerolínia, a més, obre l'any que ve una nova ruta, de manera que Menorca passarà de nou connexions amb Regne Unit a deu. Bristol se sumarà a les rutes ja existents amb els aeroports de Belfast, Birmingham, Edimburg, East Midlands, Glasgow, Leeds, Manchester, Newcastle i Stansted. Pel que fa a TUI UK, l'operativa de seients programats amb vista a la temporada vinent s'ha incrementat fins a un 4%, passant de les quasi 153.000 places del 2019 als 158.000 seients per viatjar del Regne Unit a Menorca a partir del pròxim mes d'abril.

Durant aquesta primera jornada a la WTM, la delegació de la FFTM ha mantingut reunions amb diferents companyies aèries i OTA amb l'objectiu d'establir vies de col·laboració per reforçar la imatge de Menorca que contribueixin a aquesta recuperació del turisme britànic, però també d'altres mercats internacionals estratègics per a l'illa, com l'alemany. En aquest sentit, els representants d'Eurowings han traslladat a la FFTM que, com a mínim, l'operativa de connexions entre Alemanya i Menorca serà en els termes de la temporada de prepandèmia.

stats