Succés
Societat 12/08/2022

Un menor fingeix una punxada en una discoteca de Palma per estafar l'asseguradora

Els agents no es varen creure la denúncia del jove i varen descobrir que tot era fals

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional patrullen pels carrers de les Balears

PalmaLa Policia Nacional ha detingut a Palma un menor que va denunciar que havia estat víctima d'una punxada en una discoteca per cobrar una indemnització de l'asseguradora. Segons ha detallat el cos policial, a través d'un comunicat, el menor va acudir a la comissaria assegurant que l'havien punxat en una cama en un local d'oci nocturn i que no recordava res.

Segons detallava el detingut, s'havia despertat hores més tard en un municipi diferent d'on era quan va rebre l'atac i li havien robat totes les pertinences, inclòs un telèfon mòbil d'alta gamma. El jove defensava que havia estat víctima d'un robatori amb violència i que, mitjançant la submissió química, li havien robat tot el que duia a sobre i volia reclamar a l'asseguradora que es fes càrrec de totes les pèrdues.

Després de declarar, els agents començaren una investigació per aclarir els fets, ja que consideraven que el relat del detingut era "incongruent" i que els fets que denunciava no tenien connexió entre si ni, en alguns casos, gens de sentit. Davant la investigació i l'interrogatori, el menor va reconèixer que s'havia inventat els fets, que la denúncia era completament falsa i que ho havia fet "per cobrar l'assegurança".

Ara, el detingut ha quedat a disposició de la Fiscalia i se li imputa un delicte per simular un robatori amb violència i intentar estafar la companyia d'assegurances.

stats